Strips & illustraties

Image

Strips

Ik ben van origine een striptekenaar en heb een vrij solide staat van dienst opgebouwd door te publiceren in: Algemeen Dagblad, National Geographic Junior, Nickelodeon Magazine, Tina en Taptoe en mede daardoor heb ik diverse albums op mijn naam staan. Naast deze jeugdstrips maak ik toegepaste strips voor bedrijven zoals: Bandall, Infosecure, Connexxion, GVB Amsterdam en Afas. Graag verzorg ik ook toegepaste strips voor uw bedrijf. 
Image

Illustraties 

Ook verzorg ik illustraties. Op dit gebied heb ik veel ervaring door illustraties te leveren voor o.a.: Malmberg, Wolters Noordhoff, Vanin, ZAZ, KvK Amsterdam, FNV, Binnenlands Bestuur. Naast deze reguliere illustraties maak ik ook persoonlijke illustraties b.v. als blijk van waardering voor en medewerker die 25 jaar bij het bedrijf zit of iemand die het bedrijf gaat verlaten wegens pensionering of een nieuwe uitdaging. Deze illustratie kan dan in ingelijste vorm aangeboden worden. Een andere discipline is een toegepaste kleurplaat. Deze maak ik in dusdanig heldere lijnen en vlakken dat het aantrekkelijk is om in te kleuren.
Image

Publicaties

In mijn portfolio vindt u voorbeelden van publicaties in diverse tijdschriften en albums.